Promovare online website pe Google

Promovare online site Google folosind tehnici sigure conform specificatiilor motorului de cautare. Echipa noastra detine surse de promovare proprii, dar si partenere. Optimizare SEO efectuata eficient atat On-Page cat si Off-Page.

TopOnWeb implementeaza strategii eficiente de optimizare a site-urilor si de promovare online sigura pe Google si pe diferite retele online. Va putem ajuta cu o suita variata de servicii de marketing online: promovare pe Google, prin advertoriale, pe retelele de socializare si, desigur prin campanii cu anunturi sponsorizate (Google Adwords).

Promovare online eficienta

Prezenta cat mai pregnanta in mediul online este necesara pentru ca afacerea dumneavoastra sa fie cunoscuta si sa poata atrage cat mai multi vizitatori interesati de ceea de doriti sa vindeti.

Prin serviciile de promovare site Google oferite de TopOnWeb, site-ul companiei dumneavoastra va fi optimizat eficient pentru ca mesajul transmis sa ajunga exact la cine trebuie.

Promovare online este o solutie de marketing eficienta si necesara oricarei companii, indiferent de dimensiune sau de domeniul in care activeaza. Orice afacere are nevoie de campanii de promovare pe termen lung pentru a-si creste portofoliul cu clienti iar promovarea pe internet fiind una dintre cele mai promitatoare. Traim in era tehnologiei iar Internet-ul a devenit o necesitate.

De asemenea,in opinia noastra, o buna vizibilitate a serviciilor si produselor oferite de compania dumneavoastra nu este de ajuns. Va ajutam astfel sa va diferentiati de competitori prin crearea unui brand unic de succes.

Detineti un site web dar inca nu are vizitatori?

Ar trebui sa stiti ca, in tot acest timp, mii de potentiali clienti ar fi putut beneficia de serviciile sau produsele dumneavoastra prin expunerea acestora online.

Detine o firma dar inca nu activati in mediul online?

Mii de vanzari si contracte sunt incheiate zilnic prin intermediul internetului. Prin promovare Google, potentialii clienti vor intra in contact cu firma dumneavoastra si cu produsele oferite.

Solutii eficiente de promovare online.

Va oferim urmatoarele

Creare website

Va asiguram prezenta in online

creare site

Aveti nevoie de un nou site de prezentare sau poate de un re-design? Va putem ajuta cu un site web personalizat si unic.

Promovare online

Crestem vizibilitatea pe internet

optimizare site

Fie ca este SEO, promovare sponsorizata (SEA) sau prezenta in retelele de socializare, avem solutii pentru oricare.

Site-uri mobile

Pentru tablete & smartphone-uri

responsive design

Site-uri web adaptabile tuturor dispozitivelor (telefon|tableta|laptop). Responsive design pentru accesibilitate absoluta.

Consultanta permanenta

Pregatiti sa va ascultam

consiliere

Va ascultam cerintele, concepem impreuna planurile, demaram proiectele. Oferim solutii. Comunicam permanent.

promovare online website pe google

Campanii promovare online pe Google

Analiza interna si externa

Imbunatatire vizibilitate online

Asigurare prezenta in Social Media

Content Marketing & Brand Awareness

Campanii pe termen scurt si lung

Atragere potentiali clienti

Servicii promovare site Google #TopOnWeb

Indrazneste sa fii in TOP Google

Indrazniti sa va faceti cunoscute serviciile si produsele in mediul online.

Cu ce va putem ajuta?

Oferim cele mai eficiente solutii existente in promovarea online, printre cele mai importante regasindu-se SEO.

Ce este SEO?

Optimizarea site-urilor web conform specificatiilor motoarelor de cautare.

Este o campanie de promovare durabila prin care site-ul si paginile componente sunt perfectionate si optimizate pentru a fi vizibile in primele rezultate organice.

Acest proces este o subcategorie a procesului SEM (Marketing-ul pe motoarele de cautare) si este compus din 2 parti distincte, si anume: On-Page si Off-Page.

Ce este optimizarea On-Page?

Reprezinta prima etapa din tot acest proces si consta in perfectionarea site-ului intern prin implementarea corecta a factorilor de ranking.

Pentru ca acest proces sa fie un real succes trebuie respectata o suita de reguli extrem de importanta pentru motoarele de cautare.

Ce este optimizarea Off-Page?

A doua etapa a procesului SEO in care atentia este concentrata asupra mediului extern website-ului.

Consta in implementarea corecta a campaniilor de link-building, content marketing si asigurarea prezentei pe diferite retele sociale si medii online.

Promovare Google Adwords

Acest serviciu consta in crearea si optimizarea campaniilor PPC in diferite motoare de cautare (Google, Bing). Campaniile pe Google Adwords va asigura prezenta in primele rezultate rapid prin afisarea anunturilor sponsorizate (deasupra sau sub rezultatele organice) pentru cuvintele cheie stabilite.

Spre deosebire de procesul SEO, durata unei astfel de campanii de promovare online este determinata de eligibilitatea soldului stabilit.

Stiati ca ?

Din totalitatea utilizatorilor motorului de cautare Google, majoritatea (in procent de 70%) acceseaza primele 3 pozitii din rezultatele organice, restul de 30% accesand rezultatele sponsorizate si celelalte rezultate organice.

Motoarele de cautare afiseaza in prima pagina rezultatele considerate relevante pentru cautarile respective.Astfel, un site web bine optimizat si clasat in primele 3 pozitii pentru expresiile / cuvintele cheie genereaza un trafic impresionant si este considerat a avea o pozitie stabila pentru o perioada de timp indelungata.

Optimizarea SEO sau, denumita corect doar SEO (Optimizare pentru motoarele de cautare) este un proces lent ce se realizeaza in timp.

Acesta este un proces ce necesita monitorizare permantenta. Timpul necesar desfasurarii si indeplinirii unei astfel de campanii este variabil. O perioada de promovare online prin SEO intre 3-6 luni este considerata optima pentru atingerea obiectivelor. Desigur ca exista variatii ale perioadei necesare, totul depinzand de implementarea corecta a campaniei, competitia cuvintelor cheie, eforturile competitorilor si multe altele.

Design-ul site-ului si continutul relevant ofera utilizatorilor (si pontetialilor clienti) o experienta placuta in navigare si, desigur, informatiile de care au nevoie.

Incercati permanent sa oferiti informatii relevante, unice si transparente. Motoarele de cautare adora continutul – pastrati-va audienta informata prin distribuirea periodica de continut folositor utilizatorului.

TopOnWeb

Promovare online

Bucuresti, Romania

Proiect nou?

Aflati preturile unei promovari online.

Doriti mai multi clienti?

Sporiti vizibilitatea in mediul online. Oferte pentru orice buzunar.