Optimizare SEO presupune imbunatatirea website-ului conform cerintelor motoarelor de cautare si perfectionarea acestuia pentru sporirea vizibilitatii in rezultatele organice returnate in urma cautarilor utilizatorilor.

Scopul procesului SEO este pozitionarea paginilor site-ului web in topul rezultatelor si atragerea publicului interesat de cautarile respective.

Optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) este o subcategorie a marketingului online SEM si este determinat de o suita de tehnici prin care site-ul web este optimizat pentru a fi propulsat cat mai sus in rezultatele motoarelor de cautare pentru anumite cuvinte cheie.

Desi exista o multime de motoare de cautare (Yahoo, Bing, Yandex, Ask, AOL, DuckDuckGo), totusi, cel mai folosit si cunoscut este Google.

Fiind motorul de cautare ce dirijeaza cel mai mare trafic site-urilor din topul rezultatelor, Google are si cel mai complex algoritm de cautare cu peste 200 de factori de ranking [Wikipedia].

Servicii optimizare SEO

Ce inseamna o buna optimizare SEO pentru afacerea dumneavoastra?

Afisarea site-ului in primele rezultate aduce vizitatori, persoane interesate de serviciile oferite si este foarte probabil ca acestia sa devina clienti generand astfel mai multe vanzari.

O optimizare corecta a unui site web presupune afisarea acestuia printre rezultatele cele mai relevante returnate de un motor de cautare.

Procesul SEO exista inca din anul 1990 si reprezinta suita de tehnici de optimizare site pentru a imbunatati vizibilitatea in rezultate pentru termenii de cautare.

Experienta si trecutul ne invata ca nicio companie nu a atins succesul fara marketing-ul efectuat prin diferite metode.

Azi, marketing-ul online este printre principalele metode de promovare ale unui brand, serviciu sau produs si, SEO, ca subcategorie a marketing-ul online SEM, este una din cele mai folosite metode de imbunatatire a vizibilitatii.

optimizare seo

Orice proces de optimizare site este impartit in doua etape :

  • On-Page – realizarea unui audit intern si stabilirea unui punct de inceput. Presupune, de asemenea, efectuarea unei analize amanuntite asupra structurii site-ului, design-ului, codului intern, continutului si factorilor ce determina ranking-ul.
  • Off-Page – intocmire strategie de promovare si research cuvinte cheie. Analizarea concurentei si strategiilor acestora. Crearea campaniilor de link building si content marketing. Crearea unui brand si imbunatatirea prezentei pe diferite medii online si retele sociale.

Promovare SEO

Oferim servicii de promovare SEO conform regulilor stabilite de motoarele de cautare. Prin acest proces este asigurat succesul afacerii dumneavoastra in mediul online.

Obiectivele SEO sunt stabilite la inceputul unei campanii de promovare, in faza de planificare. Desigur, aceste obiective pot fi ajustate sau inmultite pe parcursul procesului. Scopul este de a spori vizibilitatea paginilor website-ului pentru termenii de cautare stabiliti si obtinerea de trafic organic si targetat.

Prin trafic organic targetat intelegem vizitatorii direct interesati ce acceseaza pagina dumneavoastra din lista de rezultate in urma unei cautari efectuate.

Audit complet

Detectare puncte slabe & informare completa privind starea interna a website-ului.

Analiza competitiei

Cercetare amanuntita asupra competitorilor. Observare strategii folosite.

Planificare campanie

Research asupra nisei – research cuvinte cheie – stabilire obiective campanie.

Stabilire buget

Prioritizare obiective promovare in functie de bugetul dumneavoastra.

Implementare campanie SEO

Pornire campanie de optimizare site & indeplinire obiective.

Raportare periodica

Raport regulat privind starea & eficienta campaniei.

strategie promovare seo

Ce ar trebui sa stiti despre SEO ?

  • Desi este un proces de lunga durata, dupa obtinerea rezultatelor stabilite, investitia va fi recuperata rapid. Este cea mai eficienta si rentabila investitie in promovarea online.
  • SEO = Stabilitate, Durabilitate, Eficienta. Rezultatele dureaza chiar si dupa finalizarea procesului.
  • O pozitie in top Google denota utilizatorilor credibilitate si incredere.
  • Scopul procesului de optimizare SEO nu este dat doar de atingerea primelor pozitii in rezultatele cautarilor, ci si crearea unui brand, partajarea unui continut de calitate, determinarea utilizatorilor sa distribuie si recomande compania dumneavoastra si serviciile oferite de aceasta.

TopOnWeb propune solutii eficiente pentru o promovare online de succes. De altfel, puteti rasfoi website-ul nostru pentru a afla mai multe informatii despre strategii si preturi SEO, despre campanii de advertoriale sau pur si simplu informatii din acest domeniu.